PRAKTISKE OPLYSNINGER.

KOST:
I min private pasningsordning serverer jeg sund og varieret mad afhængig af årstiderne. 

Til frokost serveres der forskelligt rugbrød med pålæg. Pålægget er tit skåret af hjemmelavede frikadeller, fiskefrikadeller, vildtspegepølse, stregt kyllingebryst og kogte æg og selvfølgelig pålæg fra supermarkederne. Der serveres selvfølgeligt grønt til, i form af grøntsager, såsom tomater, agurker, gulerødder, radiser, squash, majs, ærter og hvad nu børnene kan lide. I sommer månederne kommer nogle af grøntsagerne fra vores vægdrivhus og højbede. Jeg bestræber mig også på at lave lune retter, som bliver serveret til frokost.

Jeg vil begrænse sukkerindholdet i kosten til et minimum og ellers følge anbefalingerne fra sundhedsstyrelsen: mad til spædbørn og småbørn - fra skemad til familiemad.

Ved fødselsdage og højtider kan der evt. gøres undtagelser.

Ønskes specialkost, medbringer i selv dette. Modermælkserstatning og pulvergrød hører herunder. Hvis der er noget jeres barn ikke tåler, vil jeg gerne oplyses om det, så jeg kan tage det nødvendige hensyn.

Link: Mad til spædbørn og småbørn - fra skemad til familiemad.

http://www.sst.dk/publ/Publ2011/CFF/Boern/MadSpaedboerr

SYGDOM:
Bliver jeg syg.. 

Det er sjældent at jeg er syg, men skulle jeg gå hen og blive det, har jeg godkendte vikarer som kan komme og passe børnene her i huset. Det betyder for jer forældre, at i ikke bliver ringet op tidlig morgen og skal aflevere jeres barn et fremmed sted.

Bliver jeres barn syg.

Som i andre daginstitutioner modtager jeg ikke et sygt barn. Dels på grund af smitte risiko, men også fordi jeg ikke kan give barnet den fornødne omsorg, som sygdom kræver. Min holdning er, at giver man sit barn Panodil, så er det fordi barnet er sygt og derfor bør være hjemme under opsyn af mor/far eller en anden voksen end mig.

Hvis jeres barn bliver syg, skal i kontakte mig på tlf. eller sms inden kl. 08.00. Når barnet er rask igen, Husk da at raskmelde det aften inden på tlf. eller sms. 

Medicin gives i nødstilfælde og kun, hvis det er lægeordineret. (eller efter aftale)

Link: Sundhedsstyrelsens vejledning ved sygdom og medicingivning.

http://www.sst.dk/Sundhed%20og%20forebyggelse/Smitsomme%2

FERIE:
Jeg holder 6 ugers ferie om året og varsler sommerferien i god tid og meddeler den til jer i ca. januar/februar måned. Anden ferie og fridage varsles hurtigst muligt. Ret til ændringer forbeholdes dog med et rimeligt varsel. Når jeg holder lukket, er der ingen pasning.

FORSIKRING:

Hvis dit barns eget legetøj eller andet går i stykker eller forsvinder, har pasningsordningen ingen erstatningspligt.                

Hvis dit barn forvolder skade på sig selv eller andre, er det jeres ansvar/ulykkeforsikring, der skal dække. Tjek evt. hvordan i er dækket.

Hvis dit barn ved et uheld kommer til at ødelægge noget i mit hjem, dækker min indboforsikring.

MEDBRING SELV: 
 I skal selv medbringe;

  • Barnevogn med godkendt sele, myggenet og regnslag.
  • Dyne, pude, sut, sutteklud og sovedyr.
  • Bleer, skumklude/vådservietter, zinksalve og solcreme.
  • To sæt skifte tøj, hagesmæk og hjemmesko.
  • Udetøj passende til årstiderne.
  • Barnevognen må godt stå hos mig mandag - fredag, med tages med hjem til weekenden.